Forny gulve og vægge med banebrydende Conteco fleksibel beton

Trænger gulve, vægge og badeværelse til fornyelse? Med Conteco fleksibel beton er det muligt at give overfladerne forlænget levetid. Conteco kan etableres oven på eksisterende trægulve, klinker, vinyl, linoleum, og m.m.

Conteco fleksibel beton kan også tones i mange forskellige farver og nuancer, ligesom der også kan skabes mange forskellige udtryk i betonoverfladen så det passer perfekt inde i omgivelserne.

Tykkelsen af den færdige Conteco betonoverflade er kun 1,5 mm. Den tynde overflade af Conteco gør det muligt at give gulvet nyt liv ved at påføre Conteco oven på eksisterende gulve, uden at gulvniveauet hæves markant. Det er meget praktisk i mange situationer hvor man vil undgå hævning af gulvniveauet af forskellige grunde.

Trods den tynde overflade har Conteco en ekstrem holdbarhed, så du kan nyde dine flotte gulve længe efter vi har afsluttet dit projekt.

Hos RenPlus har vi løst mange forskelligartede opgaver med Conteco fleksibel beton. Med vores solide erfaring er vi i stand til at rådgive og vejlede dig så du vælger den rigtige løsning til dit projekt både med hensyn til valg af farver og mønstre, men også med hensyn til anvendelsesmuligheder, så du kan være sikker på en holdbar løsning.

Kontakt os nu for at høre mere om dine muligheder, og få et uforpligtende tilbud.

Tidligere opgaver

Gennem tiden har vi løst et utal af opgaver for private, virksomheder og offentlige organisationer. Det vigtigste mål ved enhver opgave vi løser er, at kunden er så tilfreds med vores arbejde, at vedkommende er klar til at anbefale os over for andre. Herunder kan du se tre eksempler på tidligere opgaver vi har løst til stor tilfredshed for vores kunder.

NIELS BROCK PUR GULVE 4000 m2

VÆRLØSE BIBLIOTEK PUR GULVE 200 m2

HARESKOV SKOLE PUR GULVE 100 m2

RenPlus er det sikre valg

Når du skal vælge samarbejdspartner til gulve, ejendomsservice, og rengøring, står RenPlus for erfaring hele vejen rundt.

Luk menu